Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Sarıçam’da futbol heyecanı sona erdi

Sarıçam’da futbol heyecanı sona erdi

Sarıçam’da futbol heyecanı sona erdi

 

SAMPIYON, AKKUYU OLDU

 

Sariçam Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenledigi Menekse Futbol Turnuvasi’nin 2’ncisi Sehit Yarbay Songül Yakut adina tertip edildi. Turnuvanin sampiyonu, Menekse Mahallesi Futbol Takimini 2-0 maglup eden Akkuyu Mahallesi Futbol Takimi oldu.

Sirnak’in Uludere ilçesine bagli Senoba’da yüksek gerilim hattina takilarak düsen askeri helikopterde bulunan Sehit Yarbay Songül Yakut’un isminin bu yil ki turnuvaya verilmesi memnuniyetle karsilandi.

Sariçam’da bulunan 6 mahalle takiminin katildigi turnuvada toplam 16 karsilasma oynanirken, final maçinda Akkuyu ve Menekse Mahallesi kozlarini paylasti. Ilk yarisi 1-0 Akkuyu Mahallesi’nin üstünlügü ile sona eren karsilasmanin son dakikalarinda Akkuyu ikinci golü atarak Sehit Yarbay Songül Yakut Futbol Turnuvasi’nin sampiyonu oldu.

Turnuvanin sampiyonu Akkuyu’ya ve dereceye giren diger takimlara kupa ve madalyalari Belediye Baskani Bilal Uludag, AK Parti Sariçam Ilçe Baskani Emrah Ceylan, Jandarma Bölge Komutan Vekili Albay Can Altundarak ve diger protokol üyeleri tarafindan verildi.

HER MAÇTA AYRI HEYECAN

Sariçamli gençlerin birbirleriyle kaynasmasini saglamak, kötü aliskanliklardan uzaklastirmak amaciyla düzenlenen futbol turnuvasinda oynanan her karsilasmada ayri bir heyecanin ve çekismenin yasandigini belirten Belediye Baskani Bilal Uludag,

“Centilmenlik, dostluk ve birlik içinde sehidimiz Yarbay Songül Yakut’un hatirasina yakisir bir futbol turnuvasi oldu. Hemsehrilerimize, geleneksel hale getirdigimiz futbol turnuvasina gösterdikleri ilgi-alaka için ve katki saglayan herkese sonsuz tesekkür ediyorum” dedi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı